Coworking har öppnat!

Äntligen har Westcoast Coworking på Hyppeln (smyg)öppnat! Tack alla som har hört av sig för att pröva på ett eget skrivbord på Hyppeln, och tack för ert tålamod.

Från och med Måndagen 28 Juni går det att boka plats via wccw.eu. Under kommande veckor kommer vi periodvis ha öppet hus. Mer information hittar du på vår hemsida eller på reklamskyltar i Hyppelns gästhamn.

Vill du ha fortlöpande information om WCCW så kan du enkelt prenumerera på de senaste inläggen via startsidan (längst ned) på wccw.eu.

Välkommen!

Coworking på Hyppeln öppnar våren 2021

Snart finns möjligheten att hyra en egen bekväm kontorsplats på Hyppeln, per dag eller per månad.

Många har en önskan att ha en skrivplats utanför hemmet och i en mysig miljö nära havet. Nu finns möjligheten snart på Hyppeln.

Med start under våren 2021 kan man hyra en skrivarbetsplats i en ljus och luftig lokal nära Hyppelns hamn. Här finns moderna bord, stolar, och ändamålsenlig belysning. Naturligtvis finns tillgång till stabilt internet (WiFi), pentry, samt toalett i lokalen.

Coworking passar perfekt för både boende på ön samt gästande. Varför inte bo i båten eller husbilen off-season och ha en riktig arbetsplats att gå till?