Erbjudande

Planritning, planerad co-working hub på Hyppeln.

Med start våren 2021 erbjuder vi kontorsarbetsplatser på dag eller månad.

Vi erbjuder två typer av arbetsplatser, Standard och Premium. I alla Premium platser ingår höj- och sänkbart skrivbord, modern kontorsstol, belysning, internet (WiFi), pentry, och toalett. I Standard platsen ingår fast skrivbord i stället för höj/sänkbart skrivbord.

Utöver ett bra arbetsskrivbord har man tillgång till en Internetstudio, ett ljud- och eko-dämpat mötesrum anpassat för digitala möten och videobloggar.

Inpassering sker med personlig kod eller liknande. Avtalet innebär också att man lovar förhålla sig till de regler som gör coworking till en kreativ plats. Lokalen är öppen 24-7, alla dagar om året.

Hyra på dagsbasis

Att hyra ett fåtal dagar är enkelt. Boka och betala direkt på hemsidan. Inpasseringsinstruktionerna kommer till din mobiltelefon och email. Bokningen öppnar i Maj.

Prenumerera en månad i taget

Vill man ha en mer permanent lösning på sin kontorsplats så prenumererar man på en egen plats. Den platsen blir då din personliga under prenumerationstiden.


Vill du hålla dig uppdaterad med utvecklingen av Hyppeln Coworking så registrerar du dig för våra senaste inlägg. Registreringen hittar du längst ned på första-sidan.

Prislista

(Vad betyder ”coworking”?)